3 x Street i Esbjerg (Photowalk)

Lørdag den 27. APR 2019 havde Vejen Fotoklub igen et arrangement. Foruden klubbens medlemmer var der også fremmøde fra Tinglev Fotoforum og Signatura som deltog i 3 x Street hvor turen gik til Esbjerg. De tre gange Street dækkede over et besøg på biblioteket, hvor tre fotografer udstillede gadebilleder, fotografering på gaden i Esbjerg, samt et besøg hos Esbjerg Street Food. 

1. Street – Udstillingen ”Gadefotografi”

Foto: Carsten Brandt 

Vi mødes ved hovedbiblioteket hvor tre danske fotografer i en udstilling om ”Gadefotografi” fortalte om livet på gaden.

Foto: Carsten Pedersen

Jón Bjarni Hjartarson som siden 1999 har været draget af gaden og gadefotografering, havde sine billeder fra sit lokalområde i København med på udstillingen.  

Ligeledes havde Ole Christiansen som har fotograferet på et meget lille område omkring Storkespringvandet (Strøget, København) en fornem udstilling på biblioteket.  

Afslutningsvis så vi Carsten Brandt´s  
fantastiske billeder fra gadefotografiets vugge Manhattans i New York. 

2. Street – Photowalk i Esbjerg. 

Foto: Kjeld Vellier Foto: Hella Jungquist 
Foto: Carsten Pedersen

 

Foto: Leif Christensen
Foto: Per Kjær Foto: Anette Aggerholm

3. Street – Street Food i Esbjerg 

Efter en hel dag på gaden skulle der selvfølgelig også provianteres.  
Det foregik i Esbjerg Street Food midt i Kongensgade hvor der summer af aktivitet.  

Her er det muligt på ganske kort tid, at komme rundt i hele verden. Man kunne fra det fjerne østen vælge mellem Indiske, Vietnamesiske, eller Thailandske retter. Man kunne også vælge at besøge Tyrkiske, Marokkanske eller Franske spisesteder. Men vi endte på det Mexikanske spisested La Bamba, hvor Luna serverede Tex-Mex retter.  

Da Luna ikke tidligere var blevet fotograferet som model, kunne vi fra fotoklubben selvfølgelig hjælpe med det. Så Luna sprang frisk under disken, poserede ved vinduet, og så sad det lige i skabet.

Skrevet af Carsten Pedersen