En spændende aften med High Key Fotografering

En spændende aften med High Key Fotografering Foto:Carsten Pedersen

I fortsættelse af specielle studie optagelser var vi på denne klubaften kommet til High Key fotografering. 14 medlemmer var mødt op for at høre om dette spændende emne hvis karakteristika adskiller sig fra Low Key ved at optagelsen:

• er kontrastløs med meget få sorte og mellemtoner i billedet
  • domineres af lyse og højlys hvide områder
  • hovedsagelig bruges til portræt, bryllup nyfødte og produkt fotografering

Efter at have set to instruktionsvideoer gik vi i studierne, hvor vi arbejdede med hhv. modelfotografering og produktfotografering.

HighKey2

Gruppe 1, som havde Mathilde med som model, gik i studiet for at lave High Key model­fotografering. Her var aktivitetsniveauet meget højt, og foruden High Key lyslægning var Per ventilatormester for at få vind i håret på modellen.

HighKey3

Anette i gang (tv), Foto: Kaj Bruun (th)

Gruppe 2 gik samtidig i det andet studie for at lave forskellige High Key produkt fotograferinger.

Til produktfotografering blev High Key lyset skabt ved hjælp af to flash, og den helt specielle M-bounch opstilling som var demonstreret i videoen.

HighKey4

Jan ses her med M-Bounch reflektor opstillingen, og flash til High Key Produkt fotografering.

Produkterne var denne gang parfumeflakoner fra Marc Jacobs.

HighKey5

Foto: Carsten Pedersen (tv), Bjarne Rasmussen (th)

HighKey6

Bjarne i dybkoncentration for at få flakonen til at sidde lige i kassen.

Tak til alle fremmødte og for medvirken til en lærerig aften med godt samarbejde i grupperne, om hvordan kunsten med High Key fotografering udføres. Med sådan en aften er det noget ved at arrangere klubaktiviteter.

Skrevet af Carsten Pedersen