Besøg af dronefotograf Søren Emil

Vejen Fotoklub har besøg af dronefotograf Vejen Fotoklub har besøg af dronefotograf

Onsdag den 30. november dannede Vejen Fotoklub igen rammen om et spændende arrangement. Denne gang var det højt flyvende teknologi i form af fotografering fra droner.Den unge dronefotograf og fore­drags­holder Søren Emil gav de mange tilhører, som var mødt op en god indsigt i hvordan lovgivnin­gen regulerede flyvning med droner. Han kom især ind på de forskellige typer af droner der fandtes på markedet, og hvad der kunne erhverves for penge.

Interessen for hvilke typer af kamera­er, der kun­ne monteres på droner var stor. Det hele blev studeret på nært hold, og alle var klar over hvil­ken ny verden der åbnes for ved fotografe­ring fra droner, inden de den aften gik hjem.